close

Injectables worden steeds populairder

Botox en fillers wat ook wordt verstaan als injectables worden steeds populairder, en ook onder mannen. De reden voor de toename in ingrepen is omdat het gebruik van injectables normaler is geworden. Vroeger heerste er namelijk een taboe op botox spuiten.  Vroeger werd er raar opgekeken als je zei dat je gebruikt had gemaakt van deze cosmetische ingreep. Heden ten dage is men steeds meer bezig met de uiterlijke verzorging en is zijn injectables niet meer weg te denken. In iedere stad kun je nu wel een injectables kliniek vinden. Toch verschillen deze klinieken van elkaar. De ene kliniek biedt veel meer soorten ingrepen dan andere.

 

Wat is eigenlijk het verschil tussen botox en fillers? Iets wat door veel mensen als hetzelfde worden gezien terwijl dit niet zo is. Botox is namelijk een spierverslapper. Een filler zorgt er juist voor dat er meer volume wordt aangebracht.

 

Steeds meer mannen die kiezen voor botox of een filler? Dat klopt! Een belangrijke oorzaak voor de grote stijging van cosmetische ingrepen is het feit dat steeds meer mannen een behandeling nemen. Mannen voelen ook steeds meer de druk om er goed uit te zien. De drempel om een kliniek durven in te stappen is nog vrij groot ten opzichte van vrouwen. Mannen spreken namelijk niet graag over een cosmetische ingreep die ze willen of hebben laten doen. Een ingreep wordt dan ook vaak stiekem gedaan. Ingrepen die vaak door mannen worden gedaan zijn: verstrakken van de kaaklijn, het verminderen van de fronsrimpel met botox,  meer volume op de jukbeenderen en het verwijderen van wallen met fillers. De man wil er dus stoerder en meer uitgerust uit zien.

 

Aangezien men zich er vandaag de dag  beter uit wilt zien zal het aantal cosmetische ingrepen steeds meer toenemen, ook onder mannen.  Dit zul je ook zien onder het aantal klinieken. Je ziet nu zelfs schoonheidssalons die injectables aanbieden. Het is dus handig om te kijken naar een goede kliniek als je een behandeling wilt ondergaan.

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page